Вашата ЗИА Клуб картичка можете да си ја набавите во секое продажно место на ЗИА.

Со оваа лојална програма, со приложување на картичката добивате поени за секое купено парче секогаш и во секоја продавница на ЗИА.

Освен основните поени кои се добиваат при секое пазарење, ЗИА ги наградува корисниците на ЗИА Клуб со екслузивни попусти само за членови, парични ваучери, како и селективно зголемен број на поени на одредени производи.

Рокот на истекување на поените е неограничен, односно вие може да си изберете кога и како ги користите вашите поени.
Намалувањето на вкупната цена со користење на поени, не смее да биде повеќе од 50% од вкупната цена на прозводот.

Не е возможно да користите попуст, поени и паричен ваучер во исто време, треба да изберете што ќе користите во зависност од тоа што е поповолно за вас.

Пр.1 Табеларен приказ за поени при користење на ЗИА Клуб картичката

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram