Се повеќе невести се одлучуваат за едноставни венчаници, со впечатлив крој. Не би ги обвиниле, ако се потсетиме дека едноставноста е моќ!

Во прилог предлози за едноставни парчиња накит, кои чинат малку, а траат многу!

Нашиот накит не кородира во допир со вода, парфеми, пот или средства за дезинфекција!

 

Ogrlici
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram