Обетки

Позлатен медицински челик. Обетките ги добивате спакувани, со сертификат за материјалот.
Не кородира во допир со вода, парфем и сретства за дезинфекција.

764 ден

Шифра: 7773 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram