M073 Обетки

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Димензии:

6mm x 7 mm

599 ден

Шифра: 11504 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram