Обетка

Истакнатата цена е за една обетка со ланец. За да ја ставите потребно е да имате две дупчиња на увото.

Другите обетки кои се на фотографијата не доаѓаат во комплет со обетката.

Медицински челик кој не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.
Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

424 ден

Шифра: 8855 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram