Обетки

Обетките се тробојни како на сликата.

Розе златно, жолто златно и сребрена боја.

Медицински челик кој не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.
Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

799 ден

Out of stock

Шифра: 9098 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram