Огрлица

Медицински челик кој не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.
Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија

899 ден

Шифра: 8771 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram