Огрлица Lk222

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија: 43cm
Продолжеток: 5cm (подесувањ на должината)
Вкупна димензија: 48cm

764 ден

Шифра: 10693 SKU: 956 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram