Привезок за клуч ,

Привезокот во должина од горе до долу е 6.7 cm, а само привезокот е висок 2cm, а широк 3cm.

Медицински челик кој не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.
Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

509 ден

Шифра: 8962 Категории , Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram