ZIA Black Card

Zia – Картичка за лојалност

Со неа имате шанса да собирате поени кои можете да ги користите во вашето следно пазарање во сите наши продавници, вклучувајќи ја и онлајн продавницата.

Се што е потребно е при нарачка, во забелешка да го запишете вашиот уникатен код кој е поставен на задната страна на картичката и нашиот систем ќе ги забележи поените.

 

50 ден

Шифра: 7133 Категорија: Тип: