Замена на производ или рефундација на средства

Бидејќи ZIA се грижи за своите верни корисници, доколку сакате да го остварите правото на замена на производ или пак рефундација на средства, а имате реална и основана причина за тоа, ќе Ве замолиме да ни пишете меил на контакт адресата: [email protected], со вашето име и презиме, денот кога настанала трансакцијата, уникатниот број на трансакцијата и причината заради која барате рефундација со назнака на меилот “Замена на производ или Рефундација на средства”.

Не се прифаќа враќање ако продуктот е користен или е изменет од неговата оригинална состојба на кој било начин.
Враќањето на производите мора да биде во исправна и некористена состојба, и во оригиналното пакување кое ќе биде неоштетено.
Доставата е на трошок на купувачот.

Рекламации и замени можат да се направат во рок од 10 дена од денот на купување.

За побрза реакција, откако ќе го пратите барањето, потребно е да заѕвоните во Контакт Центарот и да не известите дека барањето е пратено на нашиот меил.

Контакт број: 071286470