Времето на испорака е од 1 – 3 работни денови.
Испораката е бесплатна за сметка над 2500 денари.
За нарачки под таа сума, доставата се наплаќа 150 денари.

Испораката се спроведува преку курирска служба.

 

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram