Локација:

Capitol Mall, Прв Спрат

077864188

Т.Ц. Лептокарија | Вториот ред, до задниот влез на  Зегин

077864186

East Gate Mall, Прв спрат на ескалаторите

077 864 187

Г.Т.Ц. Приземје, спроти Жена парк

076204414

Доколку имате технички проблем при пазарувањето на zia.mk исконтактирајте ги нашите оператори, или пак испратете мејл со подетални информации.

Е пошта : info@zia.mk

Мобилен: 077864186

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram