ZIA е модерна компанија која се одликува со флексибилност, професионализам и динамична стратегија на развој. Од самото основање се позиционираше на пазарот како препознатлив бренд. Брзиот одговор на барањата на пазарот и професионалниот однос со потрошувачите ја дефинираше ZIA како компанија од доверба која активно се шири на пазарот.

Со цел да ја задржиме лидерската позиција во малопродажбата и да останеме инспирирани и активно поврзани со своите потрошувачи и клиенти низ единственото искуство на пазарење нудиме исклучителни услови за вработување на проактивни продажни асистенти.

Доколку си заинтересирана за работа во пријатна работна средина, со одлични услови, можност за многу поволни бонуси и попусти за вработените, доколку имаш работно искуство во трговија и сметаш дека ќе се вклопиш во нашата приказна, те охрабруваме да аплицираш.

Одговорностите на еден продажен асистен во ЗИА се:

Квалификации кои ние ги бараме:

Услови:

Скратеното работно време може да биде во два модули, или 4 дена по 6 часа – 24 часа неделно (по моловите), или секој ден по 3 – часа, и Сабота од 10-18 часот, Недела и празници слободни (Г.Т.Ц и Лептокарија). (24 часа)

Платата за скратено работно време изнесува: 16.000 денари нето, (за работа во моловите се доплаќа плус работа во недели и празници).

Кога ќе го испраќате вашето CV би било од помош доколку ни напишете дали имате конкретна локација/локации за кои аплицирате. Доколку не ви менува локацијата назначете СИТЕ ЛОКАЦИИ.

Сите заинтересирани да ги пратат своите апликации/CV на следниот маил:

[email protected]

Само оние кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат исконтактирани.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram