ZIA е модерна компанија која се одликува со флексибилност, професионализам и динамична стратегија на развој. Од самото основање се позиционираше на пазарот како препознатлив бренд. Брзиот одговор на барањата на пазарот и професионалниот однос со потрошувачите ја дефинираше ZIA како компанија од доверба која активно се шири на пазарот.

Со цел да ја задржиме лидерската позиција во малопродажбата и да останеме инспирирани и активно поврзани со своите потрошувачи и клиенти низ единственото искуство на пазарење нудиме исклучителни услови за вработување на млади кои сакаат да работат на скратено работно време, или работа по повик, повремено.

Овој тип на работа вклучува:

Сите заинтересирани да ги пратат своите апликации/CV на следниот маил:

[email protected]

Со назнака во Subject ЗА WORK AND STUDY. 

Во меилот напишете ни дали аплицирате за повремена работа на повик, за скратено работно време, редовен ангажман или пак било кое од наведените ангажмани е во ред со вас.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram