ГРАДСКИ ТРГОВСКИ ЦЕНТАР

ПРИЗЕМЈЕ, СПРОТИ ЖЕНА ПАРК

076204414

SKOPJE CITY MALL

СПРОТИ БАНКОМАТИТЕ

075220151

EAST GATE MALL

ПРИЗЕМЈЕ

077 864 187

Т.Ц. ЛЕПТОКАРИЈА

Вториот ред, до задниот влез на  Зегин

077864186

CAPITOL MALL

Прв Спрат

077864188

НАСКОРО

ШИРОК СОКАК, БИТОЛА

СПРОТИ WAIKIKI