Алка А031

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

934 ден

Шифра: 10471 SKU: 603 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram