Алка А003

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Дијаметар: 6cm

1,199 ден

Шифра: 10447 SKU: 630 Категорија: Тип: