Алка А034

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на алка: 17cm

1,299 ден

Нема на залиха

Шифра: 12728 SKU: 600 Категорија: Тип: