Алка А056

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

1,399 ден

Нема на залиха

Шифра: 10461 SKU: 63 Категорија: Тип: