Алка А088

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија: 16cm
Продолжеток: 5cm (подесување на должината)
Вкупна димензија: 21cm

934 ден

Шифра: 10493 SKU: 1004 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram