Алка А235 ,

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на Алка: 18cm

Привезок: 2cm x 2,2cm

1,199 ден

Шифра: 13441 SKU: 1252 Категории , Тип: