Обетки М001

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија:
*Мерено од горе надолу: 
0,7cm
*Мерено од лево кон десно: 1cm

339 ден

Шифра: 10805 SKU: 756 Категорија:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram