Обетки М025

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија: *мерено од горе надолу 5,5cm

999 ден

Шифра: 10739 SKU: 738 Категорија: Тип: