Обетки М100

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија:
*мерено од горе надолу: 
0,3cm
*мерено од лево кон десно: 1cm

399 ден

Шифра: 10809 SKU: 663 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram