Огрлица L001

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Должина на ланче: 45cm +5cm

Привезок: 0,9cm x 1,5cm

799 ден

Шифра: 10600 SKU: 584 Категорија: Тип: