Огрлица L027

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 39cm +5cm

 

934 ден

Шифра: 12841 SKU: 558 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram