Огрлица L119 ,

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија: 46cm

Привезок: 2cm x 2cm

1,104 ден

Шифра: 10716 SKU: 466 Категории , Тип: