Огрлица L135

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче 1: 37cm

Должина на ланче 2: 42cm

Должина на ланче 3: 52cm

 

1,019 ден

Шифра: 12887 SKU: 450 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram