Огрлица L146

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија: 42cm
Продолжеток: 5cm (подесување на должината)
Вкупна димензија: 47cm

799 ден

Шифра: 10527 SKU: 439 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram