Огрлица L165

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 40cm +5cm

Привезок: 2,2cm x 1,1cm

899 ден

Шифра: 10610 SKU: 420 Категорија: Тип: