Огрлица L174

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 67cm +5cm

Привезок 1: 3cm

Привезок 2: 3cm

1,599 ден

Шифра: 12900 SKU: 76 Категорија: Тип: