Огрлица L258

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија ланче 1: 38cm
ланче 2: 40cm
ланче 3: 42cm
Продолжеток: 5cm (подесување на должината)
Вкупна димензија ланче 1: 43cm
ланче 2: 45cm
ланче 3: 47cm

1,199 ден

Нема на залиха

Шифра: 10649 SKU: 959 Категорија: Тип: