Огрлица L411

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 45cm +5cm

Привезок 1: 2,5cm

Привезок 2: 1,5cm

899 ден

Шифра: 12949 SKU: 1108 Категорија: Тип: