Огрлица Lk009

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 44cm +5cm

Привезок: 0,8cm x 2,6cm

899 ден

Шифра: 10562 SKU: 407 Категорија: Тип: