Огрлица Lk220

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија: 43cm
Продолжеток: 5cm (подесување на должината)
Вкупна димензија: 48cm

1,699 ден

Нема на залиха

Шифра: 10683 SKU: 990 Категорија: Тип: