Огрлица LK306

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 43cm +5cm

Привезок: 1cm x  2,3cm

764 ден

Шифра: 13046 Категорија: Тип: