Огрлица LK315

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 42cm +5cm

Привезок 1: 0,9cm x 1,8cm

Привезок 2: 3cm x 3,4cm

1,099 ден

Шифра: 11911 SKU: 1067 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram