Огрлица Lk333

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 44cm +5cm

Привезок: 1,1cm x 1,4cm

764 ден

Шифра: 13451 SKU: 1227 Категорија: Тип:
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram