Привезок H003 ,

Привезок со “lobster clamp” затворање кој може да се стави на повеќето ланци и алки.

Препорачано за “Reina de mi casa” колекцијата алки и огрлици со ланец.

Дијаметар на привезокот е 2 cm, вкупна должина е 3.9 cm.

Не’рѓувачки челик кој не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.
Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија

599 ден

Шифра: 11108 SKU: 163 Категории , Тип: