Прстен P307

ВАЖНО!

Прстените се достапни на сите продажни места иако се “out of stock” на веб сајт.

Интерна одлука на брендот е прстените да не се продаваат онлајн бидејќи зависно од моделите, бројчињата можат да варираат и да се погрешат.

1,199 ден

Шифра: 11115 SKU: 873 Категорија: Тип: