Алка А009

Не’рѓосувачки челик Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит. Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија

1,189 ден

Шифра: 12185 SKU: 625 Категорија: Тип: