Огрлица L239

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Должина на ланче: 40cm +5cm

Привезок 1: 1,6cm x 0.9cm

Привезок 2: 1,2cm

Привезок 3: 1,1cm x 1,2cm

1,199 ден

Шифра: 12644 SKU: 975 Категорија: Тип: