Алка A047

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.
Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

934 ден

Нема на залиха

Шифра: 10436 SKU: 586 Категорија: Тип: