L112 Ланче

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Димензија:

Должина на ланче: 44cm +5cm

Привезок: 0,6cm x 1cm

 

764 ден

Шифра: 11500 Категорија: Тип: