L541 Огрлица , ,

Напомена: На сликата со модел има две огрлици, огрлицата не е дупла.

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

1,399 ден