Огрлица L543

Важно: Цената се однесува на ланчето со топка.

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

1,299 ден

Шифра: 14023 Категорија: Тип: