Обетки М005

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.

Димензија: 0,4cm

399 ден

Шифра: 10877 SKU: 758 Категорија: Тип: