Обетки Мк009

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија:
*мерено од горе надолу: 
1cm

699 ден

Шифра: 10750 Категорија: Тип: