Обетки МК222

Не’рѓосувачки челик

Не кородира во допир со вода, парфеми и средства за дезинфекција. Можат да го носат оние кои имаат алергии и иритации од друг тип на накит.

Доаѓа спакувано во кутија со гаранција против корозија.
Димензија: 
1cm

424 ден

Нема на залиха

Шифра: 10832 SKU: 957 Категорија: Тип: